Ambasada amerikane publikon një pullë postare shqiptare të vitit 1922

Ambasada amerikane në Tiranë postoi sot foton e një pulle postare e nxjerrë në Shqipëri, rreth vitit 1922.

 “Keni interes për pullat? E dini që Shtetet e Bashkuara kanë një Muze Kombëtar Postar? Është një nga 19 muzetë e Institutit Smithsonian dhe galeritë e artit në Uashington dhe Nju Jork”, thuhet në postimin e ambasadës amerikane.

Në 5 maj 2017 pulla postare shqiptare mbushi plot 104-vjet, një rrugëtim i gjatë që nga momentet e para të emetimit të pullës së parë postare shqiptare.

Katalogu i pullave postare shqiptare numëron mbi 3640 pamje të ndryshme.

Lexo më shumë në: http://www.gazetaexpress.com/lajme-nga-shqiperia/ambasada-amerikane-publikon-nje-pulle-postare-shq-te-vitit-1922-483556/?utm_source=referral&utm_medium=web&utm_campaign=copyright