Ambasada jep njoftimin e rëndësishëm për ata që dëshirojnë të studiojnë në SHBA

Ambasada Amerikane ka bërë një postim lidhur me studentët që dëshirojnë të studiojnë në SHBA. Në ditën ndërkombëtare të studentëve, ambasada jep udhëzime se si të aplikoni për të studiuar në SHBA.

Postimi i plote:

?? | Sot është #DitaNdërkombëtareEStudentëve! Shumë shqiptarë kanë studiuar dhe vazhdojnë të studiojnë në Shtetet e Bashkuara. Në fakt, vitin e kaluar kishte 10% rritje të studentëve shqiptarë në universitetet amerikane. Jeni edhe ju të interesuar të studioni në Shtetet e Bashkuara? Vizitoni Qendra Informative e Arsimit Amerikan ne Shqiperi (EDUSA-UMB): http://www.educationusa.al/ për informacion pa pagesë për arsimin në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.
Dhe nëse dëshironi më shumë informacion për programet tona të shkëmbimit, klikoni këtu: https://goo.gl/RQBPPW

?? | Today is #InternationalStudentsDay! Many Albanians have studied and continue to study in the United States. In fact, last year there was a 10% increase in the number of Albanian students in American universities. Are you also interested in studying in United States? Visit EducationUSA: http://www.educationusa.al/ for free information on education in the USA.
And if you want more information about our #EducationExchangeprograms, click here: https://goo.gl/zY6rvs

/a.m.