Cilët ishin 83 Delegatet te quajtur ” etrit” e shtetit modern shqiptare, firmëtarët e mëvetësisë së Shqipërisë

Te gjithe nenshkrimet e delegateve

Emri dhe mbiemri i delegateve

Berat: Sami bej Vrioni, Ilias bej Vrioni, Taq Tutulani. Babe Dud Karabunara

Gumenice: Veli Gerra

Marfelliç: Jakup Veseli

Filat: Rexhep Demi

Paramythia: Azis Tahir Ajdonati

Delvine: Avni bej Delvina

Dibra: Myfti Vehbi Dibra, Sherif Lengu

Durres: Abaz Efendi Çelkupa, Mustafa age Haxhiu, Jahja Ballhysa, Dom Nikolle Kaçorri

Elbasan: Lef Nosi, Shefqet bej Daiu, Qemal bej Karaosmani,Dervish bej Biçaku,

Gjirokaster: Azis Efendi Gjirokastra, Elmaz Boçe, Veli Harxhi, Myfid bej Libohova, Petro Poga, Jani Papadhopulli, Hysen Hoxha

Gramsh – Tomorrice: Ismail Qemali Gramshi

Janine: Kristo Meksi, Aristidh Ruci

Korçe: Pandeli Cale, Thanas Floqi, Spiro Ilo

Kosove – Rrafshi i Dukagjinit – Plave – Gusinje:

Rexhep Mitrovica, Bedri bej Ipeku ( Pejani ), Salih Gjuka, Mit’hat bej Frasheri, Mehmet Pashe Derralla, Isa Boletini, Riza bej Gjakova, Hajdin bej Draga, Dervish bej Ipeku ( Peja ), Zenel bej Begolli, Qerim Begolli,

Kruje; Mustafa Merlika – Kruja

Lushnje: Qemal bej Mullai, Ferit bej Vokopola, Nebi Efendi Sefa

Mat: Ahmet bej Zogolli, Riza bej Zogolli, Kurt age Kadiu

Mallakaster: Hajredin bej Cakrani

Oher – Struge: Zyhdi bej Ohri, Dr. H. Myrtezai, Nuri Sojlliu, Hamdi bej Ohri, Mustafa Baruti, Dervish bej Hima

Peqin: Mahmut Efendi Kaziu

Permet: Vehbi bej Kelcyra, Syrja bej Vlora

Pogradec: Hajdar Blloshmi

Shijak: Xhelal Deliallisi, Ymer bej Deliallisi, Ibrahim Efendiu

Shkoder: Luigj Gurakuqi

Skrapar: Xhelal bej Koprencka

Tepelene: Fehmi bej Mezhgorani, Kristo Meksi, Aristidh Ruci

Tirane: Abdi bej Toptani, Murat bej Toptani

Vlore: Ismail bej Qemali, Zihni Abas Kanina, Zyhdi Efendi Vlora, Qazim Kokoshi,Jani Minga, Eqrem bej Vlora, Aristidh Ruci

Kolonia e Bukureshtit: Dhimiter Zografi, Dhimiter Mborja, Dhimiter Berati, Dhimiret Ilo