Fisi i akullnajave paralajmëron botën: Toka është zhvendosur!

Banorët lokalë të rajoneve të akullta kanadeze dhe Grenlandës kanë paralajmëruar NASA-n për një dukuri të frikshme.

Ata njihen si “njerëzit Inuit” ose fisi i akullnajave dhe paraardhësit e tyre ishin të gjithë parashikues moti.

Paralajmërimi i tyre për botën ka të bëjë me ndryshimin e klimës, por jo për shkak të ngrohjes globale, por për shkak të zhvendosjes së Tokës!

Ata raportuan se Toka u zhvendos papritur dhe thotë se qielli i tyre ka ndryshuar, duke vënë në dukje se dielli është duke lindur nga një pozicion tjetër dhe se orët e e ditës për gjueti janë zgjatur, si dhe temperatura rritet më shpejt.

Inuitët kanë deklaruar gjithashtu se jo vetëm Dielli ka ndryshuar pozicionin, por edhe Hëna dhe yjet, dhe se të gjitha këto kanë një efekt mbi temperaturën dhe erën, gjë që e bën parashikimin e motit të komplikuar.