Ja kush janë 11 arsyet pse jam me Eduard Selamin si kryetar i Partisë Demokratike

Nga Vasel Gilaj

1.Sepse E.Selami eshte simboli i Demokracis ne Shqiperi,dhe i ndryshimit te sistemit,asnje nga ne nuk duhet te harroje se ku ishim, pasi po harruam se nga vime nuk dim se ku shkojme.

2.Sepse ai i ka thene S.Berishes ne vitin 1995. Se sa  une kam vite jete, ti ke si antar i Partise Komuniste. Kohe kure pro E.Selamit kane votuar vetem.Malesia e Madhe,dhe Skrapari.

3.Sepse ne te ardhmen ai do te terheq,mjafte Demokrat qe ndollen jashte Shqiperis e posacerisht ne SH.B.A.Te cilet do te ken te drejten e votimit,c’ka do jet edhe e ardhmja e Partis Demokratike.

4.Sepse ne nje rast kure eshte rikthyer per her te pare,ne Shqiperi eshte kercenuar deri edhe me vrasje dhe nuk ka mundur te takoje as miqte e tij ,dhe eshte larguar duke shkuar ne Maqedoni.

5.Sepse ka qetesi dhe maturi,nuk din dhe nuk deshiron te shaj, e as te fyej per me teper te ngrej zerin Shqiptarce.

6.Sepse eshte kunder konfliktit dhe bojkotit.Eshte Politikan modern dhe Euro-Prendimor.

7.Sepse eshte rikthyer ne Shqiperi,per c’ka Shiperia ka shume nevoje,ku te gjithe te rikthehemi si Skenderbeu.

8.Sepse ka ne projekt Bashkimin dhe Rikthimin e P.D.ne pushtet,si qender e djathte,dhe jo me kompromise si deri tani.ku pushteti ndahet 8 me 8.

9.Sepse nuk e ka ndihmen e atyre,qe Kryetari aktual vendosi ne pushtet dhe ne drejtimin e Partis me te cilet deshtoje.Dhe jo pak por ne dy pale zgjedhje.

10.Sepse ai nuk din te rri,nen cadren e humesve,edhe kur eshte detyruar te largohet,ka qene fitues pavaresisht nga koha.

11.Sepse ai e di fort mire,se c’far ka ndollur me Partin Demokratike dhe  me perkrahesit e saj,qe nga themelimi e deri tani,ai do ti rikthej PD te gjithe te larguarit dhe Idealin qe i mungon.

New York