Këshilli Bashkiak i New York, shqiptari Mark Gjonaj fiton garën brenda demokratëve

Një shqiptar është fituesi i garës mes demokratëve amerikanë në qarkun e Broksin.

Mark Gjonaj është kandidati për këshilltar në Bashkinë e New York dhe ai mposhti rivalen më të afërt me rreth 4 për qind vota më shumë.

Gjonaj është me origjinë nga Ulqini. Ai grumbulloi një fond prej më shumë se 700 mijë dollarë, që shënon një rekord për Këshillin Bashkiak nga viti 1989.