Kush janë 10 më të pasurit në Shqipëri, nga Samir Mane e Shefqet Kastrati te Tom Doshi e Ram Geci

Në një listë të publikuar në emisionin “Opinion” e cila është ndërtuar nga Fondacioni për Liri Ekonomike janë publikuar 10 emrat e personave më të pasur në Shqipëri për vitin 2016. Në këtë listë vendin e parë e zë biznesmeni Samir Mane. Pas tij është Shefqet Kastrati, Vasil Naçi pozicionohet i treti, pas tij është Behar Çukaj dhe i pesti renditet deputeti Tom Doshi.

Ajo që vihet re nga të treja listat që nga viti 2014, në 2015, e po ashtu në 2016 është pikërisht Mane që ruan një pozicionin të pa lëvizshëm, sipas të ftuarve në panel klasifikimi bëhet në bazë të të ardhurat neto të deklaruara. /Opinion.al