Malësia e Madhe nderon sakrificën e tre shqiptaro-amerikanëve

Në prag të 16 vjetorit të sulmeve terroriste të 11 shtatorit në SHBA, Bashkia “Malësi e Madhe” nderoi me çertifikatë mirënjohjeje, për shembullin dhe sakrificën njerëzore në luftën e përbashkët kundër terrorizmit, tre shqiptaro-amerikanë, bij të Malësisë së Madhe.

Në ceremonine e nderimit, të zhvilluar në Malësinë e Madhe, ishin të pranishëm edhe familjarët e viktimave, të cilët kishin ardhur nga SHBA. VOA