Në Hot të Malësisë së Madhe u përkujtua më 6 prill kryengritja antiosmane e vitit 1911

Në Hot të Malësisë së Madhe u përkujtua më 6 prill kryengritja antiosmane e vitit 1911, që i parapriu Shpalljes së Pavarësisë, si dhe ngritja e flamurit kombëtar ne Deçiç.

Në këtë veprimtari merrnin pjesë edhe përfaqësues nga Kosova dhe shqiptarët në Mal të Zi. VOA