Pas konfrontimeve fizike në Kuvendin e Shqipërisë, deputeti i PD dhe ish-kryeministri Sali Berisha u drejtohet mbështetësve

Pas konfrontimeve fizike në Kuvendin e Shqipërisë, deputeti i Partisë Demokratike dhe ish-kryeministri Sali Berisha ka postuar thënë se ka ndodhur diçka që në histori të Kuvendit nuk kishte ndodhur më parë.

Statusi i plotë

Sot ndodhi ajo qe ska ndodhur kurre ne historine e ketij parlamenti. Nje deputeti i jepet fjala, nje kryehorr, nje pis pisi, nje funderrine qe do sot te behet kryeprokuror, fut Garden ne nje akt te pashembullt, per te nderprere te drejten e fjales te cilen e mora ne perputhje te plote me proceduren.

Me kete akt ky horr shpall lufte ne parlament dhe te jete i bindur qe do ti qendrojme dhemb per dhemb ketij kryepisi dhe kryehorri te Shqiperise, atij qe kerkon sot te behet edhe kryeprokuror i Shqiperise! /Telegrafi/