Tag Archives: kryeson seancën. Zoti Corker tha se një numër ligjvënësish kanë ngritur pyetje rreth procesit dhe dislokimit së arsenalit bërthamor të SHBA

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com