Të tjera familje të dë buara nga Tirana me vendim urbanizimi në vitin 1946

Me vendimin nr.6, datë 6.12.1946, Komisioni i Urbanizimit “shqyrtoi gjendjen e familjeve dhe personave të poshtëshënuar” dhe vendosi dëbimin e tyre nga Tirana. Të gjitha familjet dhe personat detyroheshin të largoheshin nga Tirana. Familjet linisn pas pasuritë e tundshme e të patundshme, të cilat do t’i gëzonin “banorët” e rinj të Tiranës. Lista e familjeve është kjo:

1-Mustafa Aranitasi, 4 persona
2-Zybhi Vila, 4
3-Familja Demir Vila, 4
4-Ahmet Shehu, 7
5-Familja Petrit Mërlika, 3
6-Familja Felatun Vila, 4
7-Lame Kareco, 6
8-Ali Hasho 8
9-Genc Pervizi, 1
10-Hajro Plaku, 4
11-Familja Anton Dukagjinit, 5 persona,
12-Familja Mazhar Selfo, 4
13-Xhevat Selfo, 3
14-Surja Selfo, 5
15-Familja Reiz Selfo, 5
16-Familja Thoma Orollogai, 4
17-Olimbi Pekmezi, 5
18-Adem Dika, 7
19-Simon Bërdica, 2
20-Benedikt Blinishti, 1
21-Nikolla Kerre, 5
22-Prolanda Tremishti, 1
23-Zija Gjata, 6
24-Pertef Meta, 4
25-Kajmak Sherifi, 7
26-Vila Elini, 4
27-Mukades Leskoviku, 2
28-Cin Rakacolli, 5
29-Familja Ndoc Sheldija, 1
30-Familja Zef Benusi, 2
31-Ramazan Zhllima, 5
32-Sulejman Rama, 3
33-Tefik Mborja, 3
34-Mustafa Juba, 6
35-Ali Banati, 2
36-Dhimo Rika, 5
37-Jorgo Marto, 5
38-Llazar Theohari, 4
39-Hamdi Sulejmani, 2
40-Hamit Tatzati, 6
41-Familja e Hasan Tatzatit, 5
42-Familja e Abdulla Tatzatit, 6
43-Stefanaq Plumbi, 5
44-Sefer Maliq Seferi, 3
45-Nurie Qesja, 4
46-Kol Fishta, 9
47-Bajram Çupi, 1
48-Shaziman Muça, 4

(Publikoi Kstriot Dervishi)